Ons Team

Vincent Numan

Vincent Numan

Vincent is al bijna 20 jaar werkzaam in de financiële sector, met name op het gebied van accountancy en belastingadvies. Onder zijn cliënten bevinden zich veel Nederlandse en internationale vastgoedontwikkelaars en beleggers. Vincent is medeoprichter en partner van Ophirus Development B.V. en is binnen de organisatie verantwoordelijk voor nieuwe initiatieven en de organisatorische en financiële zaken van de ontwikkelingen.

Profiel foto Silvester Straus

Silvester Straus

Silvester is ingenieur in de bouwtechnische bedrijfskunde en werkte 8 jaar bij de Koninklijke BAM Groep als commercieel manager. Hier was hij verantwoordelijk voor de commercie in de regio Amsterdam en ’t Gooi en werkte hij aan diverse ontwikkel- en herontwikkelingsprojecten in deze regio. Vanaf eind 2014 tot eind 2015 was hij werkzaam als hoofd business development bij Artelia International, een internationaal projectmanagement en engineeringsbureau.

Silvester is medeoprichter en partner van Ophirus Development en is verantwoordelijk voor nieuwe initiatieven en de organisatorische en technische zaken van de ontwikkelingen.

Onze partners

linschoten & co financiele fiscale dienstverlening logo

Als sparringpartner voor al onze fiscale- & financiële vraagstukken maken wij gebruik van Linschoten & Co. Zij hebben geruime ervaring met het verzorgen van accountancy en fiscale zaken voor (internationale) vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeleggers.

EWP Ingenieurs ondersteunt en adviseert Ophirus Development B.V. op het gebied van investeringskosten, bouwkundige haalbaarheid en architectuur. Ook op het gebied van duurzaamheid beoordeelt EWP Ingenieurs de ontwikkelingen.