Vastgoedontwikkelaar van huisvesting

Vastgoedontwikkeling voor nu en de toekomst

In het verleden is er in de vastgoedwereld helaas veel ontwikkeld met een beperkte toekomstvisie waardoor veel kantoorpanden nu leegstaan. Wij zien het dan ook als onze missie om woonconcepten te ontwikkelen die aansluiten op de vraag van vandaag één die van de toekomst. Door vooraf goed na te denken over een mogelijke tweede bestemming voor een gebouw, ontwikkelen we duurzame en rendabele vastgoedprojecten.

Een tweede of zelfs derde leven voor onroerend goed

Vastgoedontwikkelaar Ophirus Development ontwikkelt volledig onderhouden short- en long stay appartementen in de grote steden. Indien de markt hier om vraagt, zijn de suites transformeerbaar tot grotere wooneenheden. Dit maakt de appartementen geschikt om los te verkopen. Door de modulaire opzet van de nieuwbouwwoningen zijn ze eenvoudig te demonteren waardoor een tweede leven op een andere locatie tot de mogelijkheden behoort. Ook bestaande gebouwen zijn door de slimme indelingen transformeerbaar tot grotere verblijven.

Beperkte investeringsrisico’s

Elke investering in vastgoedontwikkeling brengt risico’s met zich mee. Bij de vastgoedprojecten van Ophirus Development zijn deze risico’s tot het minimum beperkt. We leveren een compleet woonconcept dat kant-en-klaar wordt afgeleverd. Wij zoeken een geschikte locatie en verzorgen alle voorbereidingen. Ook dragen we de bouw- en financieringsrisico’s.

 

Het liefst leveren we een maatwerk gebouw af dat volledig voldoet aan de wensen en eisen van de afnemer. Om deze reden gaan wij graag in een vroeg stadium een samenwerking aan met de eindbelegger of exploitant.