Nieuwbouw woningen

Studentenhuisvesting in de grote studentensteden

Ophirus Development ontwikkelt duurzame studentenwoningen in de grotere studentensteden in Nederland zoals Amsterdam, Leiden, Utrecht en Groningen. Altijd op een centrale locatie dichtbij het stadshart, een hogeschool of universiteit en met winkels en een OV-knooppunt in de buurt. We creëren woningen die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van studenten. Hiervoor laten we ons inspireren en informeren door studentenverenigingen, onderwijsinstellingen en gemeenten.

Duurzame studentenhuisvesting, rendabele investering

Door het gebruik van modulaire bouwsystemen kunnen we in korte tijd voorzien in studentenhuisvesting in verschillende woonvormen. De studentenwoningen worden op basis van de actuele marktvraag gebouwd en ingericht. Neemt de vraag naar studentenhuisvesting af? Dan zijn de modulaire units eenvoudig aan te passen en uit te breiden tot ideale starterswoningen. Het bouwobject blijft zo interessant voor huurders en investeerders.

Wat doen wij

Grachtenpand dak

Bouwen op een modulaire wijze

Door gebruik te maken van zogenaamde modulaire bouw, ook wel voorgefabriceerde bouwelementen genoemd, verkorten we de bouwtijd met 50%

Amsterdamse huizen daken

Transformatie bestaande bouw

Door bestaande bouw te transformeren, krijgen de panden een tweede leven. Een duurzame oplossing voor het creëren van studentenhuisvesting.

Vensters

Duurzame vastgoedontwikkeling

Door het toenemend aantal studenten in Nederland kampen we op dit moment met een tekort aan studenten- en doorstroomwoningen in nagenoeg alle grote studentensteden.

Amsterdam huizen vensters

Betaalbare studentenwoningen

Door het afschaffen van de studiefinanciering hebben studenten tegenwoordig minder te besteden. Ophirus Development creëert betaalbare studentenwoningen.